Elektronische Bouwplaats Beveiliging

Totale bouwplaatsbeveiliging

Totale bouwplaatsbeveiliging van Heras Tijdelijke Beveiliging is de oplossing. Geen kostenpost maar investering. Preventie die u gegarandeerd geld op levert. Het draadloze beveiligingssysteem van Heras Tijdelijke Beveiliging is samen te vatten in 5 kernwoorden; eenvoudig, betrouwbaar, robuust, doeltreffend en kostenbesparend.

Bouwend Nederland en KIWA hebben een certificeringssysteem opgesteld met 4 niveau's. Meer informatie over het nut van bouwplaatsbeveiliging en uitleg van deze niveau's treft u in de whitepaper: Hoe houdt u criminelen van de bouwplaats. U kunt deze onderaan de pagina downloaden.

Videoweergave aanhouding middels Heras Optica Secure

Klik hier indien de video niet goed zichtbaar is.

Effectieve huuroplossing

Het modulaire systeem is te huur. Na de snelle installatie en instructie door Heras Tijdelijke Beveiliging gaat het systeem geruisloos aan de slag. Het proces gaat ongehinderd door en bespaart u kosten. Het systeem en de onderdelen zijn weersbestendig en hufterproof. Klikt u aan de linkerzijde op de producten voor meer informatie. Download onderaan deze pagina de brochure met betrekking tot onze filosofie.

Heras Tijdelijke Beveiliging is KIWA bevoegd tot certificeren beveiliging bouwplaatsen

KIWA heeft Heras Tijdelijke Beveiliging op 1 mei 2012 het certificaat niveau 4 verleend. Het hoogst haalbare niveau 4 betekent dat Heras zelf certificaten kan uitreiken voor beveiligde bouwplaatsen. KIWA controleert de certificaatuitgifte door Heras steekproefsgewijs. Een gecertificeerde bouwplaats heeft voor aannemers en ontwikkelaars grote voordelen. Verzekeraars zijn, afhankelijk van het project, in veel gevallen bereid tot het verlenen van substantiële kortingen op het eigen risico en verzekeringspremie van de CAR-verzekering.

Handreiking Bouwend Nederland

Het certificaat niveau 4 (‘Handreiking beveiligen van bouwlocaties’) bewijst de haalbaarheid en beveiligingsgraad zoals opgesteld door Bouwend Nederland. De handreiking is ontwikkeld door branchevereniging VEBON, politie, justitie en verzekeraars. Doel is de schade voor de bouw door diefstal, vernieling en geweld – geschat op ruim € 120 miljoen per jaar – te verminderen.

Zekerheid

Het certificaat biedt klanten van Heras Tijdelijke Beveiliging zekerheid dat de mechanische en elektronische beveiliging van de bouwplaats voldoet aan de geldende eisen. KIWA zal Heras zelf én de door Heras uitgevoerde projecten aan audits onderwerpen, op basis waarvan de erkenning wordt behouden of ingetrokken.

Beheer van uw bouwplaats

Heras Tijdelijke Beveiliging heeft een APP ontwikkeld voor een zeer eenvoudige en snelle bediening van uw bouwplaatsbeveiliging. Daarnaast ontvangt u na installatie een login waarmee u via 24/7 via internet uw bouwplaats kunt beheren. U kunt de beelden dus realtime uitkijken en het systeem eenvoudig en snel beheren via website en iOS (iPad/iPhone). Voor het opvragen van beelden en het in- en uitschakelen van het systeem buiten uw bloktijden.

Via deze pagina kunt u de losse componenten voor Elektronische Bouwplaatsbeveiliging bekijken. Neemt u contact op voor een advies op maat.

 

 
  • Volg HERAS Tijdelijke Beveiliging op:
  • HERAS Tijdelijke Beveiliging op Facebook
  • HERAS Tijdelijke Beveiliging op Twitter
  • HERAS Tijdelijke Beveiliging op YouTube
  • Download HERAS Tijdelijke Beveiliging EBB 2.0 App